viernes, 10 de septiembre de 2010

Pre-temporada, planificación Septiembre

Planificacion pretemporada - SeptiembreEste es el plan de entrenamiento para Septiembre, las cruces en rojo significan entrenamiento en horario normal excepto el día 11 que es en sábado de 9 a 10:30. Las cruces verdes son días de partido.
Manu

5 comentarios:

 1. Per el Manu i el Carles:
  Per a uns entrenadors especials que m'han sapigut animar, perquè m'han sapigut motivar, perquè han pogut consolar-me, també m'han divertit en moltíssimes ocasions...

  I TOT EL QUE SÉ HO HE APRÈS D'ELLS

  Mai sabré com agrair-vos el que esteu fent i el que ja heu fet per a mi.

  MOLTES GRÀCIES!

  MARIA

  ResponderEliminar
 2. Homeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

  Gràcies a tu Maria! I espera't capi, que encara et queda mooooooolt per apendre aquest any. Es un plaer continuar amb tu aquest any i amb les que em queden de l'any passat. Pensa que sou importantísimes per l'adaptació de les noves ;)

  GRACIES!

  ResponderEliminar
 3. Para los misters:

  bueno que estoy muy contenta de averme kedado en el B i de que seais mis entrenadores porke el poko tiempo k e estado kon vosotros la temporada pasada m aveis enseñado muchisimo i espero k me sigais enseñando este año!

  porcierto...qe diias korreremos(para llevar las bambas xdd)?

  Desii'

  ResponderEliminar
 4. maria
  Entrenamos fisico los miercoles

  adios

  ResponderEliminar
 5. julia_m_b97@hotmail.com13 de septiembre de 2010, 22:20

  Ola sóc la Júlia Muñoz Xdd

  Yo tambee vuldria dunar gracies als "MISTERS" perke tot i que demoment porto molt poquen en aquest equip i encara he de millorar en molts espectes i tot... heu fet que m'hopasses realment bee!! que tingues ganes de jugar i estimar tant com vosaltres aquest esport... esperaa amb candela cada tarda pe passar amb vosaltres i l'equip!!! La veritat es que m'he sentit molt acollida i espero que ho continui estant!!!!

  GRACIES A VOSALTRES I A L'EQUIP

  (L)

  juLiEttA!!!

  ResponderEliminar